Taloushallinnon palvelut
Neuvovaa ja kehittävää kirjanpitopalvelua Jyväskylässä

Taloushallinnon palvelut

Luonnollisesti hoidamme ammattitaidolla, täsmällisesti ja huolellisesti myös kaikki perinteiset ja lakisääteiset taloushallinnon palvelut: modernit sähköiset kirjanpitopalvelut (käytössämme Procountor- ja Netvisor-järjestelmät), kausiveroilmoitukset, tilinpäätökset, palkanlaskennan ja vuosi-ilmoitukset. Lisäksi saat tarpeidesi mukaan talouden ja liiketoiminnan konsultointipalveluja sekä tuki- ja investointipalveluja kuten rahoitusjärjestelyjen selvittämistä ja hakemista. Yhteistyökumppaninamme asiakkaitamme palvelee myös asianajotoimisto Fenno.

Emme kuitenkaan usko yrityksen hyötyvän siitä, että taloushallinto vain hoidetaan heidän puolestaan. Siksi kannustamme asiakkaitamme osallistumaan myös itse yrityksensä talousasioiden hoitoon. On tietysti tärkeää, että lukemat dokumentoidaan tarkasti ja asiakkaalla on koko ajan ajantasainen tieto taloustilanteestaan. Pelkkä tieto ei kuitenkaan riitä pitkälle, vaan vasta ymmärtämällä lukemien taustaa, merkitystä ja vaikutuksia omaa liiketoimintaa on mahdollista oppia ymmärtämään huomattavasti aiempaa laajemmin. Taloudellisten tunnuslukujen ymmärtäminen ja hyödyntäminen ohjaa ja helpottaa yrityksen kaikkea päätöksentekoa. 

Ymmärrys

Kun opit ymmärtämään talouden kautta omaa liiketoimintaasi, pystyt tekemään entistä viisaampia päätöksiä.

Kannattavuus

Kannattavuus paranee lisäämällä liikevaihtoa tai pienentämällä kustannuksia. Tuellamme ja neuvoillamme onnistut kummassa vain.

Proaktiivisuus

Tartumme haasteisiin jo ennen kuin ne muuttuvat ongelmiksi. Alamme hoitaa asiaa yhdessä sinun kanssasi.

"Yrittäjät tarvitsevat kirjanpitäjiä, jotka ymmärtävät heidän liiketoimintaansa ja opettavat heitä tekemään parempaa tulosta." 

Miriamsin ja Vaffelin logot

Kahvila- ja lounasravintola Miriam's
Vohvelikahvila Vaffeli

Miriam's avattiin Jyväskylän ydinkeskustaan vuonna 2013, Vaffeli taas keväällä 2015. Liikevaihto on kasvanut samaa tahtia avaamisesta asti.

849 %:n liikevaihdon kasvu neljän ensimmäisen vuoden aikana. Liikevaihtoluokka 0,4–1 milj. euroa.

Henkilöstömäärä: 10–19 henkilöä.