Taloushallinnon palvelut
Huolehtiva taloushallinto

Yrittäjää ymmärtävä

helppo ja huoleton tapa
ulkoistaa taloushallinto.

Usein taloushallinnossa yksinkertainen on kaunista. Huolehtiva taloushallinto on vapauttaa yrittäjän ajan ja ajatukset oman liiketoiminnan kehittämiseen – pois taloushallinnan byrokratiasta. Huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta ja toistuvista viranomaisilmoituksista jämptisti sekä pidämme sinut ajan tasalla yrityksesi talouden nykytilasta.

Et ole talousasioiden kanssa yksin

Asiakkaanamme et ole talouslukujesi kanssa yksin. Voit pyytää talousasiantuntijamme avuksesi tarpeen tullen koska tahansa. Asiantuntijamme puhuvat taloushallinnosta yrittäjälle ymmärrettävällä tavalla sekä ymmärtävät itse yrittäjän arkea. 

Kenelle?

Huolehtiva taloushallinto on kevyt ratkaisu pienille ja taipaleensa alussa oleville yrityksille, mutta sopii erinomaisesti myös suuremmille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa vain taloushallinnon perusrutiinit. Kasvua tavoitteleville yrityksille suosittelemme Kannattava kasvu -palvelupakettia, joka tarjoaa peruspalveluiden lisäksi työkalut sisäiseen laskentaan sekä kasvua tukevat neuvontapalvelut.

Aloittavan yrittäjän paras ystävä on huolehtiva ja neuvova kirjanpitäjä. Meiltä löydät omasi.

 

"Yrittäjät tarvitsevat kirjanpitäjiä, jotka ymmärtävät heidän liiketoimintaansa ja opettavat heitä tekemään parempaa tulosta." 

Miriamsin ja Vaffelin logot

 

Kahvila- ja lounasravintola Miriam's
Vohvelikahvila Vaffeli

Miriam's avattiin Jyväskylän ydinkeskustaan vuonna 2013, Vaffeli taas keväällä 2015. Liikevaihto on kasvanut samaa tahtia avaamisesta asti.

849% liikevaihdonkasvu 4 ensimmäisen vuoden aikana. Liikevaihtoluokka 0,4 - 1 milj. euroa.

Henkilöstöä 10 - 19 henkilöä