Taloushallinnon palvelut
Kasvuhaluisille yrityksille

Kannattava kasvu

Korkean palvelun taloushallintoratkaisu kasvaville ja investoiville yrityksille

Kannattava kasvu on korkean palvelun taloushallintoratkaisu yrityksille, jotka tavoittelevat kasvua tai talous vaatii muuten tarkkaa seurantaa ja suunnittelua. Palvelukokonaisuus sopii erinomaisesti myös yrityksille, joiden liiketoiminta edellyttää investointien suunnittelua.

Sisäinen laskenta, kohti kannattavuutta

Laadukas ja täsmällinen kirjanpito on yrityksen talouden kivijalka, jonka päälle kasvua on turvallista rakentaa. Kasvuhakuisille yrityksille pelkkä lakisääteinen kirjanpito ei kuitenkaan tarjoa kaikkea tarvittavaa tietoa.

Kannattava kasvu -palvelupaketti sisältää lakisääteisen kirjanpidon lisäksi yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt raportointi-, ennuste-, sekä neuvontapalvelut. Tarjoamme käyttöösi myös yrityksellesi nimetyn talousasiantuntijan tukemaan kasvuasi. Talouden nykytilan läpikäynti ja ennusteiden päivittäminen kuukausittain tai kvartaaleittain kuuluu oleellisena osana palvelukokonaisuuteen.

 

Kenelle?

Nimensä mukaisesti Kannattava kasvu -palvelupaketti on suunnattu kasvuyrityksille, mutta se sopii myös muille jatkuvassa muutoksessa eläville organisaatioille. Teemme yrityksesi kasvusta ja kehityksestä helpommin hallittavaa ja ennustettavampaa.

Ammattimainen talousasiantuntija on yrityksen kannattavuuden seuraaja. Meiltä löydät omasi.

 

"Yrittäjät tarvitsevat kirjanpitäjiä, jotka ymmärtävät heidän liiketoimintaansa ja opettavat heitä tekemään parempaa tulosta." 

Miriamsin ja Vaffelin logot

Kahvila- ja lounasravintola Miriam's
Vohvelikahvila Vaffeli

Miriam's avattiin Jyväskylän ydinkeskustaan 2013, Vaffeli taas keväällä 2015. Liikevaihto on kasvanut samaa tahtia avaamisesta asti.

849 %:n liikevaihdon kasvu neljän ensimmäisen vuoden aikana. Liikevaihtoluokka 0,4–1 milj. euroa.

Henkilöstömäärä: 10–19 henkilöä.